Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού απο το 1994 στην περιοχή του Ιονίου πελάγους με οργανωμένες ιστιοπλοϊκές διακοπές στην Κεφαλλονιά Ιθάκη και Ζάκυνθο.

Σας ταξιδεύει με τα σκάφη της στα ήρεμα νερά ανάμεσα σε πανέμορφα μικρά νησιά  όπου μπορείτε να αγκυροβολήσετε σε φυσικούς προστατευόμενους όρμους σπάνιας ομορφιάς και να κολυμπήσετε με ασφάλεια σε καταγάλανα καθαρά νερά.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της ιστιοπλοΐας είναι πλήρης αυτονομία,που σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε απέραντες αμμουδιές, μοναδικούς κολπίσκους και υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Το βραδάκι αγκυροβολείστε σε ένα από τα πολλά και ασφαλή λιμάνια για ανεφοδιασμό και ξεκούραση. Έτσι σας δίνετε η δυνατότητα να απολαύσετε το φαγητό σας και το ποτό σας στο σκάφος ακούγοντας τη μουσική της επιλογής σας. Τις επόμενες μέρες συνεχίζετε το ταξίδι ανακάλυψης νέων τοποθεσιών με τις δικές του ευχάριστες και απολαυστικές εκπλήξεις στην περιοχή του Ιονίου.

Ολα αυτά σε ασυναγώνιστες τιμές σε συνδυασμό με ειδικά πακέτα προσφορών.

Η ομάδα μας

Η Kefalonian Boat Rentals εκπροσωπεί δίκτυο ιδιόκτητων ιστιοπλοϊκών σκαφών και είμαστε επαγγελματίες την παροχή υπηρεσιών .

 

Activities, Guided Tours and Day Trips in Kefalonia – Civitatis

 

Argostoli Boat Cruise – Book Online at Civitatis.com

 

Activities, Guided Tours and Day Trips in Marrakech – Civitatis